Uppdaterad 21 april 21:39

21 april 16:44, Mord/dråp, Flen

Man gripen misstänkt för mord i Malmköping, Flen.

15:30 Polis larmades till campingen i Malmköping med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter var en person skadad på platsen, ambulans tillkallades till adressen.

Den drabbade hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Personen fördes med ambulans till sjukhus. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring skadeläget.

Den misstänkte gärningsmannen hade lämnat platsen i en bil.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till campingen. Strax innan klockan 16 fick en polispatrull stopp på bilen den misstänkte gärningsmannen färdades i. Gärningsmannen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för mordförsök.

Brottsplatsen har spärrats av, närmare bestämt en yta vid parkeringsplatsen vid badet precis utanför campingområdet. Dörrknackning pågår i området för att få en klarare bild av händelseförloppet. Polisen vill uppmana personer som har uppgifter att lämna kring händelsen att ge sig tillkänna till poliser på platsen.

Uppdatering klockan 21:38

Den drabbade, en man i 25-årsåldern, har avlidit. Närmast anhöriga är underrättade. Brottsrubriceringen har ändrats till mord.

Den misstänkte gärningsmannen har anhållits och ärendet är åklagarlett. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.