25 april 08:24, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Händelser i urval:

23.32 Det kom larm om en singelolycka på Skärblackavägen, Norrköpings kommun. En bilist hade kört av vägen och krockat med en skylt. En man och en kvinna satt i bilen. Ingen behövde föras till sjukhus och polisen misstänkte inget brott. Bilen behövde bärgas.

00.06 Polisen kontaktades om en blodig man vid en bensinstation mellan Skäggetorp och Tornby i Linköping. Polis och ambulans kom dit. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, skadeläget är oklart men han var vaken och talbar. Polisen försökte få klarhet i vad som hänt. Den drabbade är i 25-årsåldern. Han ska ha blivit misshandlad av flera personer i Skäggetorp. Polisen inledde en förundersökning om misshandel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

00.32 Polis larmades om att det hade varit inbrott i en bostad i området Hagsätter söder om Norrköping. Det hade gått ett larm. Polis kom dit och upptäckte att det var brytmärken på altandörren. Någon misstänkt fanns inte kvar. Det är oklart vad som kan vara stulet. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen hanterat larm om bråk, flera fall av psykisk ohälsa, berusade personer, trafikbrott, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.