29 april 06:34, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

22:28 Försök till Rån, Skarpe-Nord, Kungälv.
En man kontaktade polisen från Kungälvssjukhus och uppgav att han blivit utsatt för ett rån tidigare under kvällen vid Skarpe Nord i Kungälv. Mannen hade själv tagit sig till sjukhus för att få vård för sina skador. Mannen ska då enligt egna uppgifter har fått ett jack i huvudet och en blåtira. 
Polispatrull skickades till platsen och de tog upp en anmälan om försök till rån. 

23:13 Skadegörelse. Bredfjällsgatan, Angered. 
Polis utförde tjänsteåtgärder på Bredfjällsgatan och parkerade en radiobil på adressen. När polispatrullen skulle lämna platsen upptäckte de att radiobilen utsatts för skadegörelse. Okända gärningsperson hade då skurit sönder samtliga fyra däck på radiobilen. Polispatrullen fick då upprätta en anmälan om skadegörelse.

02:16 Försök till grov stöld, Stockensväg, Lindome.
En anmälare väcktes av sitt larm då någon försökt bryta sig in i anmälarens garage. Polis kallades till platsen som då kunde konstatera att någon försökt bryta upp garaget. Det var dock vid anmälningstillfället oklart om något var stulet. Anmälan om försök till stöld upprättades av polispatrullen.     
     

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.