För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

03 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

21:05 Tjörn, trafikolycka.
Två bilar krockar på Länsväg 727 strax efter Kärrslätt varför polis, räddningstjänst samt ambulans lamas till platsen. Kommer uppgifter om att någon person skall vara medvetslös samt att det skall vara på någon mindre grusväg som olyckan inträffade. En person är medtagen för kroppsbesiktning då det finns misstanke om rattfylleri samt en person får åka med ambulansen till sjukhus. Patrullen skriver en anmälan om grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

23:29 Trollhättan, personrån.
En ensam målsägare har blivit påhoppad och rånad på Kronogårdsskolan  av ett flertal för honom okända killar. Oklart vad han blivit av med då detta inte omnämns i händelsen. Han har även tagit emot hot i samband med händelsen samt blivit slagen. Inga uppgifter om målsägande behövde uppsöka vård efter händelsen.

23:51 Göteborg, grov vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka.
Två personbilar har krockat på Hinsholmens Bryggväg och i samband med detta har en båt som stod uppställd på området vält över bilarna. En av förarna har sprungit från platsen av okänd anledning.  Visar sig att en bil har krockat med en parkerad bil och i samband med detta har en båt vält och dess roder har krossat framrutan på en av bilarna. Passageraren i bilen körs med ambulans till sjukhus för kontroll då han fått glassplitter i ögonen. Polisen skriver en anmälan om misstanke om grovt rattfylleri samt smitning från trafikolycka. Man uppskattar båtens storlek vara ca 10 ton samt värden för mellan 2 – 3 miljoner har förstörts.

03:21 Kungälv, personrån.
En kille i 18 års åldern blir slagen och rånad på sin mobiltelefon av flera för honom okända killar i Bohus. Han tar sig själv till sjukhus där polis kontaktas för att ta uppgifter för en anmälan. Han har troligen en fraktur på näsbenet enligt uppgifter från sjukhuset, ingen gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.