03 april 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har utöver nedanstående även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Trafikbrott, Sundsvall: Polispatrull stoppar en A-traktor i Skönvik som misstänks gå fortare än tillåtet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning. Den minderårige föraren misstänks för olovlig körning och en anmälan upprättas.

01:49 Olovlig körning, Härnösand: Vid stopp och kontroll av en bilförare i Bondsjöstaden framkommer att föraren, en man, saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

01:57 Narkotikabrott, Örnsköldsvik: Vid kontroll av en man i centrum påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättas.

02:43 Rattfylleri, Härnösand: Bilförare i Bondsjöstaden misstänks vara berusad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

03:52 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Sundsbruk där fönsterrutor kastats sönder i samband med att en person försökt ta sig in i trapphuset. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.