Uppdaterad 30 april 15:30

30 april 10:23, Rån övrigt, Jönköping

Butikskedja utsatt för rån.

07:46 Polis larmades till en butikskedja på Solåsvägen i Jönköping med anledning av ett rån. En gärningsman ska ha varit inne i butiken, tagit med sig lampor utan att betala och när personal konfronterade mannen brukade han våld för att komma undan. Flera polispatruller involverades i ärendet och letade efter mannen. Vittnesförhör har också genomförts men i nuläget har ingen gripits. En anmälan om rån i motvärnsfallet kommer skrivas. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuella personskador i samband med händelsen.

UPPDATERING 15.15:
En man i 25-årsåldern hämtades in till förhör under förmiddagen. Han delgavs misstanke om rån i motvärnsfallet. Efter att polisen hade hållit förhör med honom så frigavs han. Polisen har också hållit förhör med personer som var med vid händelsen i butiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.