Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

Uppdaterad 30 april 17:55

30 april 16:11, Misshandel, grov, Färgelanda

Större bråk i centrala delarna av Färgelanda enligt SOS. Flera skadade.

Polis och ambulans larmas till Hermelinvägen i Färgelanda efter larm om att ett 20-tal personer ska slåss på platsen, möjligen med tillhyggen. Det uppges från platsen att flera personer kan vara skadade. Bråket uppges även involvera både kvinnor och barn.

Kl 16.30: Flera polispatruller anländer till platsen. När polis anländer uppges det vara relativt lugnt på platsen. Två personer med skador vårdas, oklart skadeläge. Polisen försöker få fram uppgifter på vad som inträffat. enligt uppgift från platsen har två familjer/grupperingar bråkat. Polisen kan säkra tillhyggen i form av både järnrör och basebollträ som uppges vara de tillhyggen som använts i bråket. Dessa tillhyggen beslagtas.

En person uppges ha en nackskada, oklar omfattning. En person har skador i ansikte och höft, oklar omfattning.  De skadade är mellan 15-20 år och båda är män.

Ytterligare en man i 20-årsåldern anträffas med skador i bakhuvudet, oklar omfattning.

För närvarade inga uppgifter om att någon ska ha blivit avförd till sjukhus. Det är dock troligt att samtliga behöver undersökas för sina skador.

Polisen får samtidigt fram uppgifter kring en eventuell gärningsman som eftersöks. Möjligen så finns både gärningsman och de skadade i samma gruppering/familj. Den utpekade mannen är ca 45 år, han grips på plats misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel.   

Uppdatering:
Samtliga skadade förda till sjukhus för kontroll/vård. De kommer att höras av polis när de är tillgängliga efter vård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.