För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Uppdaterad 04 april 09:23

04 april 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen har utöver nedanstående även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:03 Trafikbrott, Härnösand: A-traktorförare i Bondsjöstaden får ordningsbot för att ha visat annat än gult eller vitt sken framåt under färd.

00:41 Viltolycka, Timrå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med två rådjur på länsväg 331, Bergeforsen. Inga personskador rapporteras.

01:05 Bedrägeri, Timrå: Polisen får samtal om att en taxikund, en man, vägrar att betala för sig. När polispatrull kommer till platsen har mannen avvikit. Patrullen letar utan att påträffa honom. En anmälan gällande bedrägeri upprättas.

02:40 Trafikbrott, Sundsvall: Bilförare i Inre Hamnen får ordningsbot på grund av att passagerare färdas i bagageutrymmet. 

Uppdatering 09:22: 

06:59 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till centrala Örnsköldsvik där två män ska ha slagits. Ingen av dem uppges ha behövt föras till sjukvård.

Patrullen håller förhör med männen, som är i 20- respektive 25-årsåldern, och en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.