04 april 07:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

20:45, rattfylleri, Halmstad
Vi får in ett larm om att en berusad man har satt sig i en bil och kört iväg. En patrull kan sedan spåra personen till en adress i Larsfrid. Han omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri.

22:04, brand, Halmstad
Vi får larm om en brand i ett garage i Simlångsdalen. Det ska enligt uppgift vara övertänt. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Den initiala branden släcks. Men kvar finns några gasoltuber. Området spärras av och även riksväg 25 stängs av i väntan på att släckningsarbetet ska avslutas helt. Inga uppgifter om personskador. En patrull upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

22:19, skadegörelse, Varberg
Vi får in ett samtal om att en berusad man har lagt sig för att sova i anmälarens garage. Mannen har krossat en ruta och sedan lagt sig för att sova. En patrull åker till platsen. Mannen omhändertas för berusning och misstänkts även för skadegörelse.

22:47, brand, Halmstad
En bil brinner på en parkering i Andersberg. Flera bilar är parkerade på samma plats. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.