06 april 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 18 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Ingen har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:06 Polis och ambulans beordrades till området Bredaryd i Värnamo med anledning av att en man ska ha blivit slagen med ett tillhygge. Brottet ska ha skett utomhus. När polis anlänt till platsen var målsägande, en man i 25-årsåldern, vaken och talbar. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. I nuläget finns ingen misstänkt och ingen person har frihetsberövats. En anmälan om grov misshandel kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.