För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

06 april 07:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:42 Bedrägeri, Örnsköldsvik
Polis beordras till en butik i Hörnett där några personer försökt handla med falska sedlar. En anmälan gällande försök till bedrägeri upprättas.

23:09 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Birsta med anledning av en misshandel. Enligt initiala uppgifter är flera personer på platsen. När polis kommer till dit finns ingen där. Polisen får kontakt med inblandade och anmälan upprättas.

02:26 Trafikbrott, Kramfors
En patrull kontrollerar en A-traktor i Kramfors. Fordonet går fortare än 30 km/h och tas i beslag för en teknisk undersökning. Föraren, en kvinna under 18 år, misstänks för olovlig körning.

05:33 Brand, Härnösand
SOS Alarm får samtal om brand i byggnad i Härnösand. Enligt initiala uppgifter har det brunnit inne på en toalett i en lägenhet. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.