07 april 07:22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning och förhör.

04.22 polisen fick samtal om att en person var mycket högljudd och aggressiv i en bostad i Flen. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Misstanke uppstod om attpersonen, en kvinna i 30-årsåldern, kunde vara drogpåverkad och hon fick därför följa med polisen för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. I samband med att hon skulle tas med till polisstationen gjorde hon våldsamt motstånd för att hindra poliserna att ta med henne. Hon spottade även på poliserna. Hon blev efter provtagningen inlagd i en tillnyktringsarrest. När hon nyktrat till kommer hon att förhöras som misstänkt för ringa narkotikabrott, ofredande och våldsamt motstånd.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.