01 augusti 07:01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:04 Misshandel, Östersund
Polis beordras till centrum med anledning av ett bråk. Ett flertal personer uppges vara inblandade. När polis kommer dit är det lugnt på platsen. Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas. En person omhändertogs med stöd av lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. De inblandade är män i 20-40-årsåldern.

03:35 Sexuellt ofredande, Östersund
Polis beordras till centrum efter samtal om att en man visat sitt kön för en kvinna i 20-årsåldern. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan. Patrullen har sökt i området efter mannen, men utan att påträffa honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.