01 augusti 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:57 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till Rondellplan med anledning av en misshandel. De inblandade är en man och en kvinna i 15-20-årsåldern. Patrullen tar upp anmälan, samt motanmälan gällande misshandel.

02:55 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till en restaurang i Sollefteå med anledning av ett bråk. När polis kommer till platsen har bråket upphört, men det ska vara stora skador på restaurangen och det saknas pengar ur kassan. En person förd med ambulans till sjukvård. Patrullen dokumenterar på platsen och anmälan gällande misshandel, stöld och skadegörelse upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.