Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

10 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.06 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En drogpåverkad har påträffats.

03.21 SOS-larm kom till polisen om brand i Tokarp, Jönköping. Hanterades av räddningstjänsten. Ingen brottsmisstanke.

05.14 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksväg 40 vid Broarp, Eksjö. Enligt uppgifter från SOS ska en bilist ha kört in i ett vägräcke. Föraren hade smärta i en arm. Föraren har uppgett att han väjt för vilt och det finns ingen brottsmisstanke.

06.25 polisen fick uppgifter om en misstänkt drogpåverkad person i Vårstarondellen i Huskvarna. Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna i 30-årsåldern som blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Hon fick följa med för provtagning och förhör.

Förutom dessa händelser har polisen hanterat ett antal kontroller och viltolyckor utan personskador.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.