Uppdaterad 10 augusti 14:10

10 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens Presstalespersoner är Johnny Gustavsson Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 45-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits.

Bråk på arbetsplats.

01:33 Två kollegor på en arbetsplats blev osams och det resulterade i ett handgemäng.  Polisen tillkallades. Då hade  bråket stillat sig och patrullen kunde efter sina utredningsåtgärder skriva en anmälan. En man i 40-årsålder misstänks för misshandel  och en man, också han  i 40-årsåldern, misstänks för ofredande.

Misshandel på Ågatan i Linköping.

02:54 Ambulanser kallades till Ågatan. Polisen åkte dit och konstaterade att det varit någon form av bråk. Enligt initiala uppgifter hade personerna under bråket trillat och då skadats av trasiga glas. Två personer till sjukhus.

Efter förhör på platsen beslöts det att en person skulle gripas. Misstanken rör grov misshandel.

12:40 Mannen som är i 50-årsåldern är nu anhållen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.