Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

10 augusti 08:02, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:03 Trafikolycka, Kiruna
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka. Ett fordon ska av okänd anledning ha kört in i en fastighetsentré. Polisen har varit på plats. Anmälan upprättas gällande smitning från trafikolycksplats.

01:14 Viltolycka, Gällivare
Polisen larmas om en viltolycka på E10 cirka 35 kilometer norr om Gällivare. En personbil har kolliderat med en älg. En eller eventuellt två personer ska ha ådragit sig skador i samband med olyckan. Älgen avlivas. Polis har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

02:32 Skadegörelse, Piteå
Polisen beordras till centrum med anledning av en skadegörelse på en bil. En fönsterruta på en bil ska ha tagits sönder. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.