11 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.23 Göteborg, vapenbrott
Vid Väderilsgatan griper polisen en man i hans lägenhet efter att han stått på sin balkong och skjutit med en armborst ut mot öppen plats. Han skall även slängt saxar och skjutit med slangbella mot ungdomar. Ingen har dock blivit träffad. Polisen inleder en förundersökning gällande vapenbrott och framkallande av fara för annan.

23.05 Göteborg, singelolycka
På Ljusårsvägen vid Bergsjön är det en manlig bilist som kör av vägen. Oklart med skador. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik.

23.26 Göteborg, bråk
Polisen larmas till Rymdtorget i Bergsjön med anledning av att flera personer bråkar på platsen. När polisen kommer till platsen är det ingen som vill anmäla något eller prata med polisen.

00.00 Trollhättan, brand
Vid Myrgången börjar det brinna i en parkerad bil och elden sprider sig till ett intilliggandes garage med parkerade bilar. Förutom den brinnande bilen är det tolv parkerade bilar i garaget som skadas . Polisen skriver en anmälan gällande grov skadegörelse genom brand.

03.09 Göteborg, containerbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Toregrindsstigen med anledning av att det brinner i en container. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

04.18 Alingsås, bilbrand
Polis och rädsdnimngstjänst larmas till Landskyrkoallén med anledning av att en bil börjar brinna. Två personer ses lämna platsen när branden startar. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.38 Uddevalla, stöld genom inbrott
Vid Infanterivägen är det unka killar som krossar rutor till Östrabo Yrkesskola och tar sig in i lokalerna. En av dom försvann från platsen på en moped och en annan avvek från platsen i en bil. Oklart vad som saknas. Ingen gripen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.