12 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Viltolycka, Östersund: Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en älg på E45, Sigridstorp. Inga personskador rapporteras.

00:13 Viltolycka, Ragunda: Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en älg på länsväg 323, cirka en kilometer från Håsjöbyn in mot Ragunda. Inga personskador rapporteras.

01:12 Trafikolycka, Östersund: Polispatrull beordras till Regementsgatan med anledning av en trafikolycka. Okänd gärningsperson på moped uppges ha kört in i en parkerad bil och har avvikit från platsen innan patrullen kommer dit. En anmälan gällande smitning, parkeringsskada, upprättas.

03:47 Viltolycka, Åre: Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en älg på länsväg 321, Järsta. Inga personskador rapporteras.

03:55 Stöld, Östersund: Polisen får samtal om att två kvinnor uppges ha stulit alkohol från en bostad och sedan lämnat platsen. Personen som blivit utsatt har följt efter dem och tillkallat polis. Kvinnorna påträffas och det tillgripna godset återlämnas till ägaren. En anmälan gällande stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.