Uppdaterad 12 augusti 13:29

12 augusti 08:27, Inbrott, Umeå

Polispatrull beordras till Sävar med anledning av villainbrott.

Inbrottet uppges ha skett under natten. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in via en balkongdörr. Det är i nuläget oklart vad som tillgripits. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

Polisen misstänker att inbrottet kan ha samband med tidigare inbrott i region Nord och polisen uppmanar till extra vaksamhet. Se information via länk nedan.

En brottsplatsundersökning kommer även att genomföras på ytterligare en adress i Sävar med anledning av ett villainbrott som anmäldes till polisen vid 17-tiden på onsdagen.  

 

Uppdatering 10:10:

Polisen uppmanar den som blivit utsatt för inbrott att inte röra något på brottsplatsen. Detta för att eventuella spår inte ska förstöras och så att brottsplatsundersökningen ska ge så bra resultat som möjligt.

Om du upptäcker att du haft inbrott uppmanas du att gå ut, låsa dörren, inte röra något och ringa polisen. Läs mer via länken nedan.

Uppdatering 13:26:

I samband med arbete med inbrotten Sävar har polisen fått kännedom om ytterligare ett villainbrott i området. En brottsplatsundersökning genomförs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.