12 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Viltolycka, Kramfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på länsväg 774, Västertorp. Inga personskador rapporteras.

22:02 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till länsväg 570, Klingsta, med anledning av en singelolycka där en personbil kört i diket. Ingen person uppges ha skadats. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

00:37 Försök till stöld, Sundsvall: Polispatrull beordras till Kubikenborg där larm har gått och okända gärningspersoner uppges ha varit inne på två företags områden. Det är åverkan på ett staket. Patrullen söker igenom en byggnad. Inga misstänkta gärningspersoner påträffas på platsen. En anmälan gällande försök till stöld samt olaga intrång upprättas.

04:11 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till ett flerfamiljshus där en kvinna uppges försöka ta sig in i en lägenhet genom att slå/sparka på dörrar. Kvinnan uppger att hon låst sig ute. En anmälan gällande skadegörelse upprättas. I samband med detta påträffas misstänkt narkotika i en lägenhet. En man misstänks för narkotikabrott i överlåtelsesyfte.

06:06 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall: Polispatrull observerar några personer som släpar på en moped i Skönsberg. När personerna ser patrullen släpper de mopeden och springer från platsen. Mopeden återlämnas till ägaren och en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.