12 augusti 08:30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:05 Viltolycka, Robertsfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på E4, Sikeå. Inga personskador rapporteras.

00:07 Trafikolycka, Skellefteå: Polispatrull beordras till väg 95, Degerbyn, med anledning av en trafikolycka där en personbil och en varubil med sammanlagt tre personer är inblandade. Minst en person förs till sjukvård med oklart skadeläge. Vägen stängs av och saneras och fordonen flyttas från vägbanan.

03:56 Hemfridsbrott, Umeå: Polispatrull beordras till en lägenhet där lägenhetsinnehavaren uppger att en okänd man har kommit in. Lägenhetsdörren har varit olåst. Lägenhetsinnehavaren har puttat ut mannen i trapphuset och låst dörren.

När patrullen kommer till platsen påträffas mannen i trapphuset. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande hemfridsbrott upprättas.

05:43 Trafikbrott, Umeå: Bilförare på länsväg 503, Alvik, får ordningsbot för ej synlig registreringsskylt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.