13 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

22.10 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
Två bilar brinner på Lantmannavägen i Lextorp. Räddningstjänst samt polis till platsen. På vägen fram så möts blåljuspersonal av att man lagt ut bildäck i vägen för att försvåra dess framfart. Finns även vittnen som sett hur flera personer sprungit från platsen i samband med att det börjat brinna. Branden släcks och polisen upprättar anmälningar gällande skadegörelse genom brand.

02.12 Lidköping, drograttfylleri.
Patrull stannar och kontrollerar en bilist i området Nya Staden och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

03.44 Göteborg, personrån.
En Taxichaufför har bevittnat ett en stöld på Järntorget där en kille skall ha tagit en handväska från en tjej och sedan sprungit från platsen. Med hjälp av övervakningsfilm kan polisen säkra en man som stämmer överens på det signalement som målsägande samt Taxichauffören har beskrivet. Mannen grips och får följa med för vidare utredning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.