15 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av natten.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och åtta personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

03:29 Polis larmades till området Öster city i Jönköping med anledning av en misshandel. Två män i 25-årsåldern hade varit på väg hem från en krog när det dykt upp tre okända personer. De misstänkta personerna ska ha delat ut något slag och spark men det resulterade inte i några skador som krävde vård. Polispatrull kommer skriva en anmälan om misshandel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka utan personskada (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.