15 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. 13 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00:12 Polis och väktare larmades till en butik vid Tuna Park i Eskilstuna med anledning av att ett fönster slagits sönder. Två personer försvann sedan från platsen. En brottsplatsundersökning har genomförts och en anmälan om olaga intrång kommer skrivas.

03:33 Polis larmades till centrala Eskilstuna med anledning av att två kvinnor i 20-årsåldern bråkade med varandra. När polis anlänt visade det sig att ingen blivit allvarligt skadad i bråket och att kvinnorna ville anmäla varandra för misshandel. Ingen har gripits.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolycka utan personskada (hjort) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.