15 augusti 08:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Det har varit en natt med få ärenden. Två personer i länet har omhändertagits för fylleri.

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:22 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Västra Odensala. Ordningsbot utfärdas för flertalet brister. Fordonet har dubbdäck under otillåten tid, mönsterdjupet på däcken är inte tillräckligt och föraren har inte heller anpassat färdsätt och hastighet.

01:00 Olovlig körning, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 strax söder om Östersund. Föraren saknar behörighet att köra. Anmälan gällande grov olovlig körning upprättas och bilnycklarna omhändertas för att förhindra fortsatt brottslighet. 

01:22 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Söder. Föraren får en ordningsbot då bilens belysning inte är tänd i mörkret samt för att bilen hade solfilm på sidorutorna, vilket är otillåtet. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.