15 augusti 08:43, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

00.08 Trollhättan, trafikolycka
På E45 vid Överby är det en polispatrull som kör av vägen och voltar med sin bil. De åker på utryckning till ett bråklarm i Vänersborg när de får väja för en annan polispatrull som är på väg till samma plats. De båda poliserna i bilen kan ta sig ur polisbilen på egen hand. De körs till NÄL för kontroll.

01.00 Åmål, narkotiokabrott
Vid Ödmansgatan stoppas tre personer i en bil för kontroll. Alla tre misstänks vara narkotikapåverkade och får följa med för provtagning. Föraren en kvinna misstänks för drograttfylleri och passagerarn, två män misstänks för ringa narkotikabrott.

02.49 Kungälv, rattfylleri
På länsväg 168 vid Munkgärde är det en bilist som kör av vägen. Två personer i bilen springer från platsen. Bilföraren anträffas senare och han grips misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdlöshet i trafik oc smitning från trafikolyckasplats.

04.58 Trollhättan, mopedbrand
Vid Lantmannavägen är det en parkerad moped som börjar brinna. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.