15 augusti 09:03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har totalt fyra personer omhändertagits för fylleri, en av dem överlämnades till vårdsnadshavare. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

Bilträff, Kramfors
Under kvällen, från 22-tiden och framåt, har polisen varit på plats i Kramfors centrum med anledning av en bilträff där cirka 100-200 bilar samlats. Poliserna som har varit där beskriver berusningsgraden som hög men stämningen som god. Två personer har omhändertagits för fylleri och anmälan har upprättats gällande misshandel efter bråk. 

00:54 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till centrala Sundsvall med anledning av ett bråk mellan två personer. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Ett tillhygge ska ha använts.

Målsäganden förs till sjukvård med ambulans, det finns ingen uppgift om skadeläget. Den misstänkte mannen, som är i 45-årsåldern, grips och förs till sjukvård för kontroll. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. Ärendet rubriceras grov misshandel. 

01:10 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel. Polisen åker dit för att ta reda på vad som hänt. Enligt nuvarande uppgifter ska två personer, två män, ha blivit utsatta för misshandel av en gärningsperson. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. Anmälan upprättas.

04:08 Trafikolycka, Kramfors
Polisen larmas om en singelolycka på E4 Gräta, Hornön-Nora i Kramfors kommun. Det ska röra sig om en husbil som har kört av vägen och tre personer ska ha varit inblandade. De ska dock ha klarat sig utan skador. Polisen har varit på plats och pratat med inblandade, olycksorsaken ska utredas. 

Våldtäkt, Örnsköldsvik
Under natten har en våldtäkt anmälts till polisen. Brottet ska ha skett inomhus i Örnsköldsvik. Målsäganden är en kvinna. Polisen har gripit en misstänkt person som efter förhör har anhållits av åklagare.
Någon ytterligare information kan inte lämnas i ärendet i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.