16 augusti 06:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:11 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som hade inträffat på Birger Jarlsgatan i Jönköping. Det var en singelolycka där en bilist hade väjt för en hare och kört på en sten under en bro. Ingen person ska ha fått allvarliga fysiska skador. Bärgare kallades till platsen för att ta hand om bilen. Det finns ingen brottsmisstanke i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.