16 augusti 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Motorfordon, stöld ur, Sundsvall: Polispatrull beordras till Ljustadalen med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en bil. Inga misstänkta gärningspersoner påträffas. En anmälan gällande stöld ur fordon upprättas.

01:43 Brand, Härnösand: Polispatrull beordras till Älandsbro med anledning av en brand i en bil. Branden har även spridit sig till/rökskadat ytterligare bilar. Det finns ingen naturlig brandorsak. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03:05 Inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Tuna med anledning av ett inbrott. Okänd gärningsperson/personer har på okänt sätt tagit sig in i en villa och tillgripit gods. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas på platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:07 Skadegörelse, Härnösand: Polispatrull beordras till centrum där en okänd gärningsperson uppges ha slagit på en ruta till en butik. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas i området. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:17 Försök till stöld genom inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Södra Alnö där porten till en idrottsklubbs lokaler är uppbruten. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott upprättas.

06:33 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 87, Graninge. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.