Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

Uppdaterad 16 augusti 18:07

16 augusti 14:06, Trafikolycka, Mariestad

Enligt SOS så har en personbil och en lastbil kolliderat på Länsväg 201.

Olyckan ska enligt SOS inträffat i höjd med Ullervad. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen.

Räddningstjänst är på plats och spärrar av trafiken i båda riktningar. Minst en person skadad, förare av personbilen. Oklart skadeläge.

Kl 14.17: Polis på plats. Båda fordon beslagtas av polisen. Trafiken beräknas vara avstängd en längre tid på platsen. Utredningsåtgärder pågår på platsen och trafiken leds om förbi olycksplatsen. Föraren av personbilen kommer att föras till sjukhus.

Bärgning ska genomföras på platsen, oklart när vägen kan öppnas igen.

Kl 17.28: Bärgning av lastbilen påbörjas. Beräknad tid 1-3 timmar. Vägen stängd under bärgning.

Kl 18.00: Föraren av personbilen, en kvinna i 60-årsåldern avled på olycksplatsen. Kvinnan är hemmahörande i närområdet. Anhöriga har nu underrättats. Polisen kommer att genomföra en utredning kring hur olyckan gått till/vem som var vållande. Av den anledningen kan ingen information lämnas kring själva olyckan.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.