17 augusti 07:17, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Personen misstänks även för brott mot knivlagen.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Viltolycka, Älvsbyn: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på länsväg 664, Nystrand. Inga personskador rapporteras.

04:52 Försök till stöld, Luleå: Polisen larmas till en restaurang i Innerstaden med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. När patrullen kommer fram har misstänkta gärningspersoner lämnat platsen och ingen misstänkt gärningsperson påträffas i området. Inget är tillgripet. En anmälan gällande försök till stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.