18 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

23.19 Ale, rån
Vid Älvängens station blir en man avtvingad sin motorcykel och sin mobiltelefon under vapenhot av två delvis maskerade personer. Han hade för avsikt att sälja motrocykel och hade bestämt träff med intresserade köpare. Männen försvann från platsen med motorcykeln och målsägaren hade ingen fysisk kontakt med rånarna. Ingen gripen.

00.07 Göteborg, rån
Vid Nordanvindsgatan är det en man som under knivhot tvingas ta ut kontanter från en bankomat. Rånaren ska delvis varit maskerad och försvunnit från platsen med målsägarens mobiltelefon samt pengar.

00.59 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Olskroksmotet i södergående riktning är det en kvinnlig bilist som kör in i mitträcket. Hon tas om hand av ambulanspersonal och ingen misstanke om brott.

04.50 Borås, brand
Polis och räöddningstjänst larmas till Ynglingagatan med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. Det har börjat brinna i en sovrum där en man rökt i sängen och täcket fattat eld. Branden spred sig inte och räddningstjänsten kunde släcka. Mannen körs till sjukhus med lättare brandskador på ena höften. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.