18 augusti 07:05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Det har varit en natt med få ärenden i Norrbottens län. Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:06 Viltolycka, Pajala
Polisens ledningscentral får ett samtal gällande en viltolycka. En lastbil har kolliderat med en älg på riksväg 99 Pajala. Inga personskador har uppstått. Det är oklart om älgen skadades, eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera djuret. 

03:05 Trafikolycka, Övertorneå
Polisen larmas om en trafikolycka på riksväg 99 i Luppio, Övertorneå. En personbil ska ha kört av vägen. Föraren förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Polis har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

05:15 Viltolycka, Boden
Polisen får ett samtal gällande en viltolycka på riksväg 97 Rasmyran, Boden. En lastbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret är dött.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.