Uppdaterad 18 augusti 08:20

18 augusti 07:21, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Det har varit en natt med få ärenden i Jämtlands län. Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:37 Trafikbrott, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på Ramselevägen i Strömsund. Föraren får en ordningsbot då bilens framlyse är ur funktion.

01:39 Trafikbrott, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E45 Hallviken. Föraren får en ordningsbot då han använt halvljus och dimljus samtidigt på sitt fordon, vilket är en otillåten kombination. 

02:09 Olovlig körning, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en motorcykel i Strömsund. Föraren saknar behörighet att köra fordonet. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Mannen misstänks också för brott mot vapenlagen då föremål som faller in under lagen anträffades på honom i samband med fordonsstoppet.

Uppdatering klockan 08:19:

05:06 Inbrott, Östersund
Polisen kontaktas gällande ett garageinbrott i Lugnvik, Östersund. Okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in i garaget och tillgripit en motorcykel. Polisen har varit på plats för brottsplatsundersökning. Anmälan gällande stöld upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.