19 augusti 08:06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens ärenden i Västerbottens län.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

23:05 Grov misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av bråk i en bostad. En man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen grips misstänkt för grov misshandel och olaga hot. 

Han misstänks även för ytterligare brott efter att ha varit utåtagerande och hotfull mot fler personer under gårdagskvällen. 

23:31 Olaga intrång, Storuman
Polisen kontaktas gällande att obehöriga personer ska befinna sig i företagsområde i utkanten av Storuman. Polisen åker till platsen och påträffar personer som ska ha varit in på området. Anmälan gällande olaga intrång upprättas. 


01:19 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av en misshandel som ska ha skett utomhus. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Därefter ska den misstänkte ha stulit en cykel och lämnat platsen. Polisen har varit på plats och hållit förhör. Anmälan gällande misshandel samt stöld upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.