02 augusti 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.23 Polis larmades med anledning av att en person i området Marielund, Norrköping, blivit bestulen på sin elcykel och i samband med detta blivit slagen mot kroppen. Målsägande, en man i 25-årsåldern, ska inte ha skadats allvarligt vid händelsen. Polisen utreder händelsen som misshandel och stöld av cykel.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse och kontrollerat fordon, hanterat berusade personer samt personer med psykisk ohälsa men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.