02 augusti 20:42, Bråk, Göteborg

Polis kallas till Lövgärdet med anledning av ett större bråk i området kring Tretjärnskolan.

Polisen får in uppgifter om att ett flertal personer ska ha varit involverade i ett bråk/slagsmål i närheten av Tretjärnsskolan. Troligen har en man fått skador. Flera polispatruller åker till platsen.

Kl 20.43 är första patrull på plats och det är mycket folk som samlats på platsen. Folksamlingen upplöses då polisen anländer. Polisen får dock fram uppgifter om att fyra personer ska slagit en man på platsen, bl a med tillhygge/batong. En man med skadad arm/hand hittas på platsen och ambulans tillkallas. Hundpatrull tillkallas. Det är upprörd stämning på platsen. Polis på plats bedömer situationen/ brottet som en misshandel alt grov misshandel. Den skadade har troligen en bruten hand.

Möjligen har bråket börjat mellan några barn och sedan har vuxna anslutit och det hela har exalterat. Ingen gripen i nuläget, En person avlägsnas från platsen med stöd av Polislagen 13§. Ingen gripen i nuläget.  

Ytterligare två personer blir tillfälligt omhändertagna i samband med händelsen. Totalt tre personer.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.