Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

20 augusti 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

22:12 SOS-larm inkom till polisen angående en arbetsplatsolycka i Nässjö på ett lager. En anställd i 20-årsåldern hade klämt foten. Mannen fördes med ambulans till sjukhus och polispatrull har fotodokumenterat platsen och kommer skriva en anmälan om arbetsplatsolycka.

04:46 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Sturegatan i Nässjö med anledning av en bilbrand. En parkerad bil ska ha börjat brinna och det fanns viss spridningsrisk till närliggande bilar. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om brand utan misstanke om brott. Ingen person skadades i samband med händelsen.

05:32 SOS-larm inkom till polisen om en trafikolycka på väg 658 utanför Månstorp, Jönköping. En bilist ska ha kört av vägen och två personer ska vara drabbade. Väl på plats blev föraren, en man i 40-årsåldern, misstänkt för grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Varken föraren eller passageraren, en kvinna i 35-årsåldern, ska ha behövt sjukhusvård. En bärgare kallades också till platsen för att ta hand om bilen.

Utöver detta har polisen genomfört diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.