20 augusti 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

22:57 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Stenbygatan i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri samt olovlig körning mot föraren. Kvinnan i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, tre viltolyckor utan personskador (rådjur och dovhjort) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.