Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

Uppdaterad 20 augusti 19:30

20 augusti 18:17, Trafikolycka, Eskilstuna

Trafikolycka med flera fordon på E20.

18.00 SOS larmade om en trafikolycka på E20, precis väster om Eskilstuna. Fyra fordon skulle vara inblandade i olyckan.

18.08 Polis på plats. Initialt arbetade patrullerna med att stänga av trafiken. Olyckan hade påverkat framkomligheten i båda färdriktningar. Initialt fanns det inga uppgifter om några allvarliga personskador. Det var tre bilar i ett körfält och ytterligare en i mötande körfält som var inblandade.

18.16 Trafiken var avstängd i båda riktningar.

18.18 Sammanlagt sex personer var inblandade. Lindriga skador ska det handla om.

18.26 Ett körfält öppnades för trafik i riktning mot Stockholm.

18.28 Ett körfält öppnades för trafik i riktning mot Göteborg.

18.52 Det var full framkomlihget i riktning mot Stockholm, men fortfarande begränsad framkomlighet i riktning mot Göteborg.

19.30 Samtliga fordon var borta från vägbanan och trafiken hade full framkomlighet i båda riktningar.

Vid polisens kontroll av de inblandade förarna så var det en kvinna i 30-årsåldern som blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Hon blev misstänkt för rattfylleri och togs med för ytterligare provtagning.

Cirka 30 meter vägräcke skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.