Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

Uppdaterad 20 augusti 21:25

20 augusti 20:56, Övrigt, Norrköping

Stökigt vid tivoli i Vasaparken.

20.22 Polisen larmades till Vasaparken där ett ambulerande tivoli är på plats. Arrangören hade svårt att hålla ordning på det stora antal personer som befann sig på platsen. Entrén var stängd för fler besökare, vilket inte respekterades av vissa.

20.52 Tivolit har stängt efter kommunikation mellan arrangör och polis, och polisen bistår arrangören med att få samtliga besökare att lämna platsen.

Ingen ska ha skadats och ingen är misstänkt för brott.

21.20 Besökarna hade lämnat Vasaparken och läget var lugnt. En ung man blev körd hem i polisbil till vårdnadshavare, efter att ha uppträtt stökigt mot polis.

Det är arrangören som har fattat beslut om att stänga tivolit, inte polisen. Orsaken är att ordningsläget inte gick att hålla på en bra nivå.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.