22 augusti 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur Kvällen/natten händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Kl 00.18 Laholm, trafikolycka med misstanke om brott
Polis och ambulans larmas till Bölinge där en sk fyrhjuling uppges ha vält. Minst en person uppges vara skadad. Enligt SOS så har flera personer färdats på fordonet när olyckan inträffade. På plats anträffas en man med allvarliga skador på ett ben/fot. Han avförs till sjukhus och är även medtagen för provtagning. Misstanke om  grovt rattfylleri. Ytterligare en person har troligen varit på fordonet vid olyckan. Båda är män och danska medborgare. Polisen upprättar anmälan om grovt rattfylleri samt vållande till kroppsskada.

Kl 01.26 Kungsbacka, trafikolycka med misstanke om brott
Polis och ambulans larmas till Ålegårdsvägen i Fjärås. På platsen ska det ha inträffat en singelolycka med någon typ av moped/mc. Två personer uppges vara skadade. På plats anträffas två män, varav en som pekas ut som förare. De båda männen körs till Sahlgrenska sjukhuset, oklar skadebild. Föraren misstänks för grovt rattfylleri samt olovlig körning. Mc beslagtagen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.