Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

22 augusti 08:33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av natten.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Sju personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03:36 Polis larmades till en villa i Vaggeryd med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. När polis anlänt visade det sig att en ruta krossats. Ingen person fanns kvar i bostaden och ägaren var ej hemma. Polispatrull kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som stulits.

03:57 Polis larmades till en bostad i Aneby kommun med anledning av bråk. Väl på plats greps en man i 35-årsåldern misstänkt för grov misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 40-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget. Det fanns också barn i bostaden så en anmälan om barnfridsbrott kommer upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.