Uppdaterad 23 augusti 07:25

23 augusti 06:25, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon. Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

23.06 Stöld, Vagnvägen, Varberg. Polis skickas till ett åkeri, där en pump till en dunk från en av lastbilstankarna står kvar på platsen efter att misstänkt troligtvis lämnat platsen. Ytterligare dunkar finns kvar på platsen. En anmälan stöld skrivs.

01.43 Försök till stöld, kapellskärning, E6 Himle, Spannarp. Två lastbilar utsätts för kapellskärningar, men inget tillgrips. Två anmälningar försök till stöld skrivs.

04.07 Arbetsplatsolycka, Årstadvägen, Falkenberg. En arbetsplatsolycka inträffar på ett bryggeri, och polis, ambulans och räddningstjänst skickas till platsen. Arbete pågår, och händelsen uppdateras när mer information finns.

Uppdatering 07.25: En man har skadats i en truckolycka, och han är förd med ambulanshelikopter till sjukhus. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. En anmälan vållande till kroppsskada skrivs.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.