Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

23 augusti 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:17 Polis larmades till en arbetsplats i området Söder i Jönköping med anledning av en olycka. En man i 30-årsåldern hade blivit klämd mellan två maskiner. Han fördes till sjukhus med ambulans, enligt initiala uppgifter var mannen allvarligt skadad. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Olycksplatsen spärrades av. En anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka har upprättats.

03:24 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som inträffat på Prostkvarnsvägen i Jönköping. En bilist hade kört av vägen. Polis åkte till platsen för att utreda vad som hade inträffat. Bilisten, en man i 60-årsåldern, hade lämnat platsen men kunde lokaliseras. Han misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. Mannen blödde och fördes till sjukhus med ambulans.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.