23 augusti 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:07 Polisen larmades till Råbergstorp i Eskilstuna med anledning av ett bråk utomhus. När första polispatrull kom till platsen befann sig många personer på plats och poliserna försökte att bilda sig en uppfattning om vad som hade inträffat. En kille, som är i 15-årsåldern, hade skadats med ett tillhygge. Han fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Två män greps misstänkta för grov misshandel. De gripna männen är i 20- respektive 40-årsåldern. Senare anhölls männen, ärendet är åklagarlett.

00:52 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ortvägen i Nyköping. Det var en bil som brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.