24 augusti 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:46 En polispatrull som befann sig på Ekholmsvägen i Linköping meddelade regionledningscentralen att de noterat en container som brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. 

04:12 Polisen larmades till en fastighet på Nygatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Flera polispatruller åkte till platsen. En dörr till en lokal hade krossats, ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på adressen. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas, vad som är stulet är inte känt för polisens presstjänst i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.