24 augusti 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:57 Polisen larmades till en bostad i de södra delarna av Strängnäs med anledning av ett bråk. En man skulle ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Flera polispatruller åkte till bostaden. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

02:16 Polisen larmades till en bostad i området Norr i Eskilstuna med anledning av ett bråk. En man skulle ha skadat en annan man med ett tillhygge. Flera polispatruller åkte till platsen. En man, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.