25 augusti 00:35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:40 - Trafikolycka. E10 Morjärv, Kalix

Polis får samtal om en trafikolycka, singelolycka. Föraren av personbilen förs till sjukhus med ambulans för kontroll av sina skador. Polis skriver en anmälan gällande trafikolycka, håller förhör och dokumenterar olycksplatsen.

00:09 - Trafikbrott. Centrala Kiruna

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen utfärdas en ordningsbot till föraren då bilen var belagd med körförbud.

00:49 - Fjällräddning. Jokkmokk

Polis får samtal om en man som gått vilse i fjällen och som ska vara nedkyld. Polis rekvirerar fjällräddare som trots dåligt väder och svår terräng kan ta sig till platsen och undsätta mannen. Bedömning på platsen gjorde gällande att det inte fanns något ambulansbehov. 

03:25 - Lugnt, inget att rapportera

05:33 - Trafikkontroll. E45, Gällivare

Polis genomför en trafikkontroll. Alla kontrollerade fordon var glädjande nog utan anmärkning.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.